Wereldrestaurant Amber - afhalen en bezorgen

Wij bezorgen maaltijden in Waspik, 's Gravenmoer en Raamsdonk

Vanaf dinsdag 2 juni 2020 is ons restaurant weer open conform de strenge RIVM-richtlijnen. Toch blijven wij nog bezorgen in Waspik, 's Gravenmoer en Raamsdonk aan huis of bedrijf. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en van jou als klant staat te allen tijde voorop. Om direct contact te vermijden, zullen alle bestellingen daarom contactloos bezorgd worden en is het alleen mogelijk om vooraf met een betaallink (zonder transactiekosten) te betalen. Bij ons afhaalpunt (Scharlo 2 te Waspik) zijn er ook diverse maatregelen genomen. Hier kunt u wel (contactloos) pinnen, liever géén contant geld. Houd rekening met wachttijden!

Zo werkt contactloos afhalen en bezorgen

  • Bekijk hier ons afhaal- en bezorgmenu.
  • Geef je bestelling duidelijk en compleet (gerechten, je naam, tijdstip, bij bezorgen het adres en je 06-nummer) telefonisch door naar 0416-534 202 of 06-196 10 116.
  • Je ontvangt voor bezorgen een betaallink op het doorgegeven 06-nummer. Het bedrag dient vooraf voldaan te zijn, anders kunnen wij geen bestellingen leveren. Contant betalen is niet mogelijk!
  • Bij bezorging belt onze bezorger bij je aan en legt jouw bestelling voor de voordeur.
  • De bezorger neemt vervolgens 2 meter afstand en wacht tot je de bestelling hebt opgehaald. Zodra de deur dicht is vertrekt onze bezorger.
  • Afhalen doe je op het telefonisch afgesproken tijdstip bij ons adres Scharlo 2, 5165 NG Waspik. Bij afhalen kunt u (contactloos) pinnen, liever géén contante betaling.

Waarom bezorgt Wereldrestaurant Amber enkel nog contactloos?

Met de actuele nieuwsberichten omtrent de COVID-19 crisis, kunnen we ons voorstellen dat sommige klanten zich comfortabeler voelen als zij direct contact met een bezorger vermijden. Dit betekent niet dat zij ziek zijn of in quarantaine zitten. Het gaat om een extra maatregel ten behoeve van de veiligheid. Bovendien is het ook voor onze bezorgers een prettig idee dat zij geen direct contact hoeven te hebben met onze klanten.

Hoe lang blijft dit van kracht?

Vanaf dinsdag 2 juni 2020 is ons restaurant weer open conform de RIVM-richtlijnen. Toch blijven wij voorlopig bezorgen in Waspik, 's Gravenmoer en Raamsdonk aan huis of bedrijf. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en van jou als klant staat te allen tijde voorop.

Waar bezorgen jullie maaltijden?

Enkel in Waspik, 's Gravenmoer en Raamsdonk. Woont u buiten deze gebieden dan kunt u afhalen bij onze locatie Scharlo 2, 5165 NG Waspik.

Kan ik contant betalen?

Bij bezorging kunt u niet contant betalen, enkel via de toegezonden betaallink op uw 06-nummer.
Bij afhalen verdient pinnen de voorkeur, mocht het echt niet ander kunnen dan accepteren wij contant geld.

Worden er bezorgkosten berekend?

Wij bezorgen bij een totaalbedrag van 30 euro (in Waspik) en van 38 euro (in 's Gravenmoer en Raamsdonk) zonder bezorgkosten. Zit u onder dat totaalbedrag dan bezorgen wij niet. U kunt natuurlijk dan wel afhalen bij ons adres Scharlo 2, 5165 NG Waspik. Ook daarvoor eerst telefonisch je bestelling doorgeven.